Tilbake

 

Litt om oss

Siden Fredvang strand- og skjærgårdscamping åpnet porten i juli 1990, har mange titusener av turistbiler rullet inn og ut. Campingplassen er den største i Flakstad, og har plass til circa rundt 150 enheter. Eiere og drivere har hele tiden vært Per K. Johansen og sønnen Bjørn Erik. Og lokaliseringen av plassen har, som de selv sier på sin reklameplakat: ”Idyllisk beliggenhet mot midnattsola”.

Gjennom årene er plassen utvidet litt etter litt. Det fins nå rundt 50 strømuttak for bobiler og campingvogner, og her er også kommunens eneste tømmestasjon for biltoalett. Nede ved stranda er stor flytebrygge med flere båter med eller uten motor til leie for gjestene. Resepsjonsbygningen har kiosk og kafékrok med parabol-tv og panoramautsikt over campingområdet og kveldshimmelen. I servicebygget finnes toaletter, dusj og vaskerom.

Og selvsagt må det flere hender til for å holde plassen i denne orden. Bjørn Erik (t.v.) har både kona Zorisha og sønnene Svein Richard (t.h.) og Yngve i fullt arbeid i den hektiske sommersesongen. Bjørn Erik sysler med planer om oppgradering av plassen, utbygging av servicebygget, kanskje asfaltering av innkjøringsveien og plassen foran servicebygget. Tanken om noen hytter ligger også der.